## AFG Area 9 – Florida North Area Assembly May 3-5, 2024

All meetings are held in the Crystal Ballroom unless otherwise noted.

### Friday, May 3

Start Time	Item	Duration
4 p.m.	Registration Opens (Crystal Foyer – closes at 6:30 p.m.)	2 hrs, 30 min.
5 p.m.	Raffle Set Up and 50/50 Sales Begin (Ends at 6:30)	90 min.
5 p.m.	Officer Meeting (Boardroom)	80 min.
6:30 p.m.	Chair Welcome, Legacy Readings, Panel Theme Introduction, Announcements	20 min.
6:50 p.m.	Fun Shop	10 min.
7 p.m.	Delegate Presentation	30 min.
7:30 p.m.	Breakout Sessions:      New GR Orientation (Crystal Ballroom)     Supporting your Area Public Outreach Project (Waldorf Room)     Alateen: What being an AMIAS means (Conrad Room)	60 min.
7:30 p.m.	Hospitality Opens (Dogwood Room – closes at 9:45 p.m.)	2 hrs, 15 min.
8:30 p.m.	Al-Anon Meeting (Chambers Room)	60 min.

### Saturday, May 4

Start Time	Item	Duration
7 a.m.	Registration Opens (Crystal Foyer – closes at 10 a.m.)	3 hrs.
7:30 a.m.	Hospitality Opens (closes at 8:45 a.m.)	1 hr 15 min.
7:30 a.m.	Full breakfast buffet (bands received at Registration required) New GRs can meet with Alternate Delegate/Officers with questions	75 min.
9 a.m.	Assembly Opens with Serenity Prayer, Legacy Readings, and Announcements	20 min.
9:20 a.m.	Chairperson Report	10 min.
9:30 a.m.	Secretary's Report and Roll Call	20 min

AFG Area 9 – Florida North Agenda Area Assembly May 2024 Date: May 2, 2024

# AFG Area 9 – Florida North Area Assembly

May 3-5, 2024

All meetings are held in the Crystal Ballroom unless otherwise noted.

Start Time	Item	Duration
9:50 a.m.	Alternate Delegate's Report	20 min
10:10 a.m.	Treasurer's Report	20 min
10:30 a.m.	Break	15 min.
10:45 a.m.	Delegate's Report	60 min.
11:45 a.m.	Open Events and International Convention Update	10 min.
11:55 p.m.	Lunch (bands received at Registration required)	90 min.
1:25 p.m.	DRs introduce GRs	20 min.
1:45 p.m.	Convention 2024 Light Side/Convention Report	20 min.
2:05 p.m.	Service Workshop 2024 Event Chair	10 min.
2:15 p.m.	Coordinator Reports (AAPP, Alateen, Archives, Group Records, Literature, Spanish, Technology)	35 min.
2:50 p.m.	Public Outreach Coordinator Report, 2024 Project Proposal	20 min.
3:20 p.m.	Break	15 min.
3:35 p.m.	Breakout Sessions      Starting and growing an Alateen Meeting (Conrad Room)     Starting and growing a Women's Meeting (Waldorf Room)     Starting and growing a Men's Meeting (Barron Room)     Starting and growing a Beginner's Meeting (Chambers Room)	60 min.
4:35 p.m.	Delegate's Wrap Up	60 min.
5:35 p.m.	Raffle, 50/50 winners announced (must be present to win)	5 min.
5:40 p.m.	Open Mic 1	15 min.
5:55 p.m.	Chairperson's Wrap-Up and Final Announcements	5 min.
6 p.m.	Close and Adjourn/Dinner (On your own)	
7:30 p.m.	Fostering Service Sponsorship Workshop	90 min.
8:30 p.m.	Hospitality Open (Dogwood Room – closes at 9:45 p.m.)	75 min.

AFG Area 9 – Florida North Agenda Area Assembly May 2024 Date: May 2, 2024

## AFG Area 9 – Florida North Area Assembly May 3-5, 2024

All meetings are held in the Crystal Ballroom unless otherwise noted.

### Sunday, May 5

Start Time	Item	Duration
7:30 a.m.	Continental Breakfast (bands received at Registration required)	75 min.
8:45 a.m.	Spiritual Meeting	60 min.
10 a.m.	Closing Session Opens, Legacy Readings, Announcements	10 min.
10:10 a.m.	Red Light/Green Light	50 min.
11 a.m.	Open Mic 2	15 min.
11:15 a.m.	Close and Adjourn	5 min.
11:30 a.m.	Technology Roundtable with Technology Coordinator	