Updated: 1/24/2023

## Friday Night - Royal Palm Ballroom<sup>1</sup>

5:30-6:15 PM	Officers M	eeting - Boardroom
--------------	------------	--------------------

6:30 PM **General Session** Opens with the Serenity Prayer, followed by Legacies. (15 min)

Steps: D5. Traditions: D6. Concepts: D7. Warranties: D8.

6:45 PM Chairperson Introduces Panel, Guests & outlines the agenda for the weekend (15 min)

7:00 PM Phill : Al-Anon Service Manual Monopoly Workshop Royal Palm Ballroom

8:15 PM Spiritual Meeting: D13 (60 min) Royal Palm Ballroom

## <u>Saturday – Royal Palm Ballroom</u>

The Dogwood Room Serenity room is a quiet place if you need a break.

8:45 AM Al-Anon Spiritual Meeting (Royal Palm Ballroom) Host D 7 (60 min)

## 10:00 AM BUSINESS MEETING OPENS

Moment of silence followed by the Serenity Prayer and Al-Anon Declaration Legacy Readings: Steps: D9. Traditions: D10. Concepts: D11. Warranties: D12.

Chairperson reads the AWSC in-person meeting guidelines and outlines the agenda

10:15 AM Secretary Report and Roll Call and preview motions from the August AWSC 2022

Discussion then the Chairperson will call for a motion & vote (15 Min)

10:30 AM Treasurer Update Report – Transparency Presentation (45 Mln)

Discussion then the Chairperson will call for a motion & vote

11:15 AM Delegate's Report (45 min)

12:00 PM Lunch (60 minutes) Royal Palm Ballroom

1:00 PM Business Meeting Resumes

Alternate Delegate Report/ and RL/GL Questions

1:10 PM **Coordinators Reports** ~ In alphabetical order (5 minutes each)

- 1. AAPP Cindy J. (30 minutes)
- 2. Alateen Coordinator- Eleanor J.
- 3. Archivist Tina M.
- 4. Group Records Sue M.
- 5. Literature coordinator- Sandra F.
- Public Outreach Diane M.

\_

<sup>&</sup>lt;sup>1</sup> All General Sessions and group meals in Royal Palm Ballroom

nin)
า.)
1.)
)

Dinner - 5:30 PM Speaker Meeting - Delegate- Evelyn T. 45/60 min

## <u>Sunday – Royal Palm Ballroom</u>

Spiritual Meeting - Chairperson

5:00 PM

6:45 PM

7:00 AM	Breakfast Royal Ballroom
8:00 AM	Spiritual Meeting (Royal Ballroom ) Hosted by D6
9:15 AM	BUSINESS MEETING RESUMES - Legacy Readings Steps: D9. Traditions: D10. Concepts: D11. Warranties: D13.
9:25 AM	Delegate Wrap Up (30 min)
9:55 AM	Alternate Delegate – Red Light/Green Light Questions assignments (10min)
10:05 AM	Chairperson Wrap Up and announce district assignments for Assembly
10:15 AM	Open Mic (20 min)
10:35 AM	The Chairperson closes the meeting with a moment of silence, the Serenity Prayer and Al-Anon declaration
	"Talk to each other, Reason things out with someone else and Keep it Simple."